Tennis

Interclub: tennissen tegen andere clubs

Interclub: tennissen tegen andere clubs

Wil je je tennistalent toetsen aan dat van spelers van andere clubs? Schrijf je dan in voor interclubtennis. Deze competitie start op provinciaal niveau. Spelers van verschillende tennisclubs nemen het per categorie tegen elkaar op in ploegen van vier tot zes spelers. Elke speler speelt één enkel- of dubbelwedstrijd. De ploeg die op het einde van de ontmoeting de meeste punten heeft, is de winnaar en gaat door naar de volgende fase. De eindbestemming? Het Belgische kampioenschap!

Interclubtennis op Tennisdel

Yannick Vanotterdijk is de verantwoordelijke voor het interclubgebeuren. Heb je interesse? Neem dan contact met hem op via yannickvanotterdijk@hotmail.com of bel hem op 0499 22 72 63.

Praktische informatie

  1. Inschrijven gebeurt in ploegen van 4 of 6 spelers. Zorg ervoor dat je een aantal reservespelers hebt om onvoorziene afwezigheden op te vangen.
  2. Vermeld altijd de naam van de kapitein van je ploeg en de reeks waarin je wilt spelen.
  3. Yannick en Dries stellen de jeugdploegen voor de interclub op (ook als de jeugdploegen spelen bij de ‘Heren’ of ‘Dames’).

Wil je interclub spelen, maar heb je nog geen ploeg? Laat het weten aan Yannick. Hij zorgt ervoor dat je in een ploeg terechtkomt.

Let op! Je inschrijving is pas definitief wanneer je je lidgeld voor 15 januari 2015 hebt betaald.